*Budapestrulle*
6 st Äggvitor
½ tsk saft av pressad Citron
3 dl Strösocker
2 msk Marzansåspulver
fyllning:
3 dl Vispgrädde
1 st Banan
2 dl Blåbär
Florsocker
Sätt ugnen på 175º. Vispa äggvitorna med citronsaft och 1 dl av sockret till skum på medelhastighet. Tillsätt sedan resten av sockret och fortsätt vispa på högsta hastigheten till styvt skum. Spritsa ut smeten med 1 cm mellanrum på ett smort och lätt mjölat bakplåtspapper. Lämna en kant på 3 cm runtom. Grädda i mitten av ugnen ca 20 minuter. Låt stå 5 minuter innan den stjälps upp på ett sockrat bakplåtspapper. Låt kallna. Vispa grädden ganska hårt. Låt blåbären rinna av väl. Skär bananerna i tärningar och blanda med grädden. Bred ut över marängen och rulla försiktigt ihop från långsidan. Pudra över florsocker strax före servering.