*Kokoskakor m. limecurd*

200º, 10-12 min

50 gr smält Margarin/Smör

2 Ägg

1½ dl Strösocker

200 gr Kokosflingor

1 burk Limecurd

Citronskal


Smält smöret och låt det svalna. Vispa äggen pösiga med sockret i en bunke. Rör i kokos och smör. Låt smeten stå och svälla minst 15 minuter. Klicka ut och forma cirka 24 st tjocka plättar på papprade plåtar. Grädda mitt i 200º varm ugn, 10-12 minuter. Låt svalna. Smaksätt den färdiga citronkrämen med nyrivet citronskal. Lägg ihop kokoskakorna två och två med limekräm emellan.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0