*Kolakrans*

175-200º, 30 min

250 gr Margarin/Smör

4 Ägg

3 dl Strösocker

3 dl Vetemjöl

1 tsk Bakpulver


Smält matfettet och låt det svalna. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt mjölet blandat med bakpulver och matfettet. Häll smeten i en hålform. Grädda i 175-200º, 30 min. Stjälp upp kakan efter en liten stund och låt den kallna.


glasyr:

1½ dl Grädde

2 dl Strösocker

1½ msk Sirap

1½ msk Margarin/Smör

1½ tsk Vaniljsocker


Koka allt utom smör och vaniljsocker i cirka 20 minuter tills det tjocknar. Rör ned margarin/smör och vaniljsocker. Bred över glasyren över den avsvalnade kakan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0