*Philadelphiabulle*

200-225º, 15 min

1 pkt Jäst

150 gr smält Margarin/Smör

½-1 dl Mjölk

12-15 dl Mjöl

1 dl Strösocker

½ tsk Salt


kräm:

150 gr rumstemp Margarin/Smör

3 dl Florsocker

2 msk Vaniljsocker

200 gr Philadelphiaost


pensling:

Ägg

Pärlsocker


Blanda bulldegen som vanligt, behöver ej jäsa. Dela degen i två delar. Kavla ut och lägg i vanlig långpanna, bred på krämen och lägg den andra delen över. Låt jäsa i 30-45 minuter. Pensla med ägg och strö över pärlsocker. Grädda i cirka 15 minuter i 200-225º.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0